Burger Drwala - co go wyróżnia? Ile kosztuje?
Burger Drwala zadebiutował w 2011 roku i od razu stał się niekwestionowanym hitem sezonu jesienno-zimowego. W jego skład wchodzą bułka serowo-bekonowa, placek serowy, wołowina, dwa plastry bekonu, sałata, prażona cebulka i specjalny sos. Ta smakowa bomba jest niestety bogata w kalorie, jedna kanapka ma bowiem aż 906 kalorii. W tym roku Burger Drwala będzie dostępny także w trzech innych wersjach smakowych - oprócz klasycznego wariantu, dostępne będą też te z podwójnym kotletem wołowym, z kurczakiem zamiast wołowiny oraz z dodatkiem żurawiny. Za klasyczną wersję kanapki w tym sezonie zapłacimy aż 24,90 złotych! To wzrost o 7 złotych, w porównaniu z zeszłym rokiem.
Kolejki w szczecińskich restauracjach McDonald's - gdzie zjemy Burgera Drwala?
W ramach powrotu Burgera Drwala, odwiedziliśmy szczecińskie "Maki". W restauracji przy ulicy Struga zaskoczyły nas tłumy przy kasie i długa kolejka samochodów przy podjeździe McDrive. Jak widzimy, wysoka cena kanapki nie odstraszyła jej wiernych fanów. Gdzie zjemy Burgera Drwala w Szczecinie?
- przy ulicy Andrzeja Struga - 6:00 - 24:00
- przy alei Wyzwolenia (Galeria Galaxy) - 8:00 - 23:00
- przy ulicy Polskich Marynarzy - 7:00 - 24:00
- przy ulicy Południowej - Czynne całą dobę
- przy ulicy Przyjaciół Żołnierza - 7:00 - 24:00
- przy alei Niepodległości (Galeria Kaskada) - 8:00 - 21:30