Magda Gessler niedawno WYSZŁA ZA MĄŻ! Ślub odbył się w wielkiej tajemnicy, znamy szczegóły!

i

Autor: AKPA Magda Gessler niedawno WYSZŁA ZA MĄŻ! Ślub odbył się w wielkiej tajemnicy, znamy szczegóły!

Magda Gessler podzieliła się radosną nowiną - zostanie babcią!

2023-01-23 8:32

Znana restauratorka gościła w studiu „Dzień Dobry TVN”, gdzie opowiadała o swoich wnuczętach. Przy okazji podzieliła się też dobrymi wiadomościami – będzie kolejny wnuczek!

Magda Gessler będzie po raz trzeci babcią

Ukochany syn restauratorki, Tadeusz Müller i jego żona Małgorzata spodziewają się potomka. Po ślubie w czerwcu 2022 roku czekają na swoje pierwsze wspólnego dziecko. Magda Gessler nie mogła ukryć wzruszenia.

- Największa radość. To jest niewiarygodne, zawsze o tym marzyłam, ale po cichu. Nigdy nie mówiłam głośno, żeby dzieci się nie stresowały. I jedno i drugie. Syn będzie niedługo tatą. A ja mam w sumie już niedługo troje wnucząt - ogłosiła z dumą – powiedziała w Dzień Dobry TVN znana restauratorka.

Magda Gessler jest już szczęśliwą babcią małej Neny oraz Bernarda. W wielu programach chwali się, że uwielbia spędzać z nimi czas oraz po prostu je rozpieszczać.

Magda Gessler: początki kariery

Urodziła się w 1953 roku. Dzięki pracy ojca, od dziecka podróżowała po świecie i poznawała kuchnię różnych państw. Miała także okazję przyglądać się pracy dziadków, którzy pracowali jako cukiernicy.

Skończyła studia malarskie, pracowała w galeriach, jednak radość sprawiało jej gotowanie. Pod koniec XX wieku prowadziła w Madrycie firmę cateringową. Swoją pierwszą restaurację otworzyła w 1989, razem z braćmi w Warszawie. Po podziale rodzinnej firmy przypadła jej słynna „U Fukiera”. Wydała kilka książek kucharskich, jednak to udział w programie „Kuchenne rewolucje” rozsławił ją na cały kraj.

Magda Gessler a kariera w Kuchennych Rewolucjach

Od 2010 roku prowadzi program w telewizji TVN. Oparty jest on na amerykańskim formacie „Kitchen Nightmares”. Do programu zgłaszają się restauracje, które z różnych powodów mają problemy finansowe. W każdym odcinku restauratorka odwiedza jedną z nich i przez cztery dni dokonuje kolosalnych zmian. Czasami nie tylko wystroju, ale również dosłownie „całej kuchni”. Restauratorka znana jest z sugerowania, że warto stawiać na lokalną kuchnię i produkty. Teren bogaty w lasy? Postawmy na dziczyznę i grzyby. Morze? Ryby! Po kilku tygodniach wraca, aby sprawdzić, jak radzą sobie właściciele.

Nie każda rewolucja jest ostatecznie akceptowana przez Gessler. Były przypadki, że mimo zmian, właściciele wracali do swoich dawnych nawyków, a prowadząca program nie chciała dalej reklamować swoim nazwiskiem taki „produkt”.

Na wiosnę 2023 zostanie wyemitowany 26. sezon „Kuchennych rewolucji”. Średnia oglądalność to około 1.5-2 miliony.